https://critoxium.com/shop/

Terkini

Saya tak takut nak kata tak sokong BN, kata Wardina

KUALA LUMPUR: Selebriti tanah air, Wardina Safiyyah Fadlullah Wilmot mengakui tidak takut untuk tidak men yokong BN pada pilihan raya umum ke-14 (PRU14) ini.

Kata Wardina, beliau tidak perlu melutut kepada sesiapa untuk mendapatkan peluang kerja dan mera sakan tidak perlu muncul lagi di kaca televisyen.

“Negara ini bukan milik BN dan mereka sudah berkuasa terlalu lama.

“Bangkit dan berdiri tegaklah Malaysia,” tulis beliau di laman Facebook.

Wardina mengakui memang terdapat orang yang baik dan yang jahat dalam setiap parti.

“Memang ada orang yang cemerlang dalam BN walaupun terlalu sedikit jumlahnya.

“Memang saya kagum terhadap orang tertentu dalam BN dan terdapat be berapa sosok dalam Pakatan Harapan (PH) yang saya ragui,” kata pelakon, model dan pengacara TV itu.

Jelas beliau, Malaysia memerlukan pemimpin yang jujur, iaitu mereka yang benar-benar mengambil berat dan mereka yang layak.

Katanya lagi, beliau penat melihatkan pemimpin- pemimpin yang bodoh dan cukuplah melakukan rasuah dan mejadikan diri kaya.

“Menyampah,” katanya. Wardina turut menyeru penjawat-penjawat awam supaya bangkit membuat perubahan dan jangan membiarkan diri ditakut- takutkan







1 ulasan:

  1. Usah takut berubah, tuhan takkan mengubah nasib Satu kaum,,,Malaysia boleh, semua orang boleh

    BalasPadam

Nota: Hanya ahli blog ini sahaja yang boleh mencatat ulasan.